maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Uitzwaaien op de fiets

Na de rustplaats in Huijbergen werd het droog. Sommige waren flink nat. Toch werd er genoten. Zo ook de speciale gasten in de karavaan in de zijspan. Een glimlach van oor tot oor. De bewoners van SDW Aan de Zuidwal; Jan, Kees, Jelle, Sementha met hun begeleidster Soroya van Eekelen zwaaien of hun leven er van af hangt.

Traditie getrouw worden de normale wielershirt uit gedaan en trekken de 14-jarige een witte shirt aan. Die wordt dan op zijn beurt vol gekliederd met allerlei leuke teksten. Een mooi schouwspel. De 31 rennertjes die voor de laatste keer meerijden mogen vooraan de karavaan meerijden. Zo ook de scheidend voorzitter Wim Roovers op de fiets, gehuld in een wit shirt met het logo van de Kleine Tour.

 

Wat ook leuk was, is dat Jumbo ploegleider Iwan van Eekelen zijn jubileum viert. Hij is dit jaar al 20 jaar actief als “manager” van de Kleine Tour Jumbowielerploeg. Natuurlijk van harte gefeliciteerd.

De karavaan wordt met groots onthaal binnen gehaald in Steenbergen. GRANDIOOOOOS!

meer foto’s, klik dan hier

Foto winnaars.

 

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top