maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Honderden , nee duuuuuuzende mensen

Ze gaan er zeker nog jaren van spreken. De tijdrit was een spektakel. Onze Steenbergse Theo Koomen, Peter de Bruin zat achterop de motor tijdens dit spel element het verslag te doen. Zijn stem over Radio Kleine Tour door de binnenstad. Het was een prachtige combinatie. De mannen waren ook lyrisch na afloop.

Er was natuurlijk ook veel meer die avond. Spanning, snelheid en ook vooral veel plezier op de fiets en langs het parcours. Vele mensen waren naar de stad gekomen om te gaan kijken.

Het zal tot het laatste minuut spannend blijven bij de jongens. Het stuivertje wisselen tussen Brent Jongenelen en Rinz van der Staal is begonnen. Vandaag heeft Rinz het geel weer om zijn schouders, terwijl bij de meisjes Emmelie de Kok haar tweede dag in gaat met deze kleur.

 

Vandaag de cyclocross op het middenterrein van de sintelbaan op het gemeentelijk sportpark. Ook rijden er bewoners van SDW Aan de Zuidwal mee met de motoren met zijspan. Speciaal in de gedachten van oprichter Rini Vree.

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top