maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

“We zijn begonnen….”

In een volle zaal bij “De Joosse” trapte voorzitter Wim Roovers de 49ste Kleine Tour van Steenbergen af. De rugnummers werden opgespeld en het hitteplan voor de komende week werd doorgenomen. 

 

De fietsen werden gekeurd en gemerkt. Soms is het een lastige klus. Is het nu een racefiets of een mountainbike? Het duurde even voordat chef-jury René Baarendse het verlossende woord had uitgesproken, maar het werd (net als vorig jaar) een mountainbike.

 

Met de hitte werd er gekozen om het parcours van de puzzelrit wat in te korten. Negen onderdelen en een “surprise opdracht”. Jubilaris Jack Goossens, penningmeester trakteerde de rennertjes op een drankje en een fotomomentje bij Restaurant De Watertoren.

 

De spelonderdelen die bij de puzzelrit gedaan moesten worden waren; Fluit je gek, Slinger ‘em om, Ojee m’n ei, Ring ‘m erin, D’erop en d’eraf, Wie ben ik?, Het grote letter spel, FF uitblazen + raadspel en 1,2,3 Vuur.

 

(meer) foto’s van de middag zijn hier te bekijken en die van de avond hier.

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top