maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Tour zwaait uit

Elke vrijdag van de tour trekken de 14-jarige, die hun laatste tour rijden een wit (of met afbeelding) shirt aan. Ploegleiders en rennertjes of iedereen die het wil mag er iets opschrijven. Daar wordt dan ook flink gebruik van gemaakt op het sportpark Rozenoord in Bergen op Zoom.

De laatste kilometers naar huis mogen zij (37 stuks) dan ook voorop rijden en worden op het bordes van het oude gemeentehuis toegezwaaid door de karavaan.

Penningmeester Jack Goossens heeft ook een shirt aangetrokken en zwaait naar 25 jaar ook af.

Na de prijsuitreiking (19:30 uur) gaan de rennertjes naar de disco avond bij Dansschool Brouwers Gast. Morgenochtend zal het laatste spelonderdeel plaatsvinden op de Oudlandsestraat, de behendigheidsrit.

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top