maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Heel Holland bakt

Helwijk, vuur…..bbq

Je zou er wat van denken. Maar het was een gezellige dag waar de inwendige mens niets te kort kwam. Nadat de rennertjes de kegels, ballen en de wip hadden getrotseerd, konden ze de 51 kilometer op de fiets afleggen. Eerst naar Willemstad om daarna in Helwijk te rusten. De 2de rust plaats was iets uniek. Een tiental barbecues stonden al klaar toen de karavaan bij het sportpark van De Schutters in Stampersgat aankwamen. Oud miss Nancy van der Zande (1983) stond met de frikadellen klaar. Even snel op de foto met de huidige miss Marit.

Met dank aan de vele ouders die hielpen met het bakken van een mooi stukje vlees werden de monden gevuld. Met een bol buikje werden de laatste kilometer naar huis gereden.

De ploegleiders van Jolanda’s Pedicure Salon genieten van de beroemde Otto Burger

Gelijk daarna werd er op de Markt de prijzen verdeeld. Op donderdag zijn Emmelie de Kok (Brasserie Puur) en Brent Jongenelen (Fujifilm Imaging Products & Solutions) de renners die in het geel vertrekken.

De truien verdeling voor donderdag

Voor dat de tijdrit om 18 uur start in de binnenstad van Steenbergen moet de karavaan eerst nog langs De Heen, Sint Philipsland, Oud-Vossemeer, Tholen, Halsteren en Lepelstraat. 

meer foto’s, klik dan hier

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top