maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

12 points for…………Miss Marit Heshof

Terwijl we nog niet bekomen waren van een eerste plaats in het Eurovisie Song Festival hebben we onze nieuwe Miss gekozen. Uit de vier kandidates (Felicia Dekkers, Selina Fierens, Yennin Westerweele en Marit Heshof) is door de rennertjes op zondag 19 mei Marit (15 jaar) gekozen om tijdens de week van 5 t/m 10 augustus 2019 in de voorste auto te rijden. Miss Marit kreeg de sjerp van de eerste Miss Kleine Tour, Corrie.

Miss Meike (2018), Miss Corrie (1970/71), Yennin, Felicia, Miss Marit & Selina

Het gras was nog niet opgedroogd door een flinke regenbui voor de spelmiddag op het middenterrein van de sintelbaan of de deelnemers van het jubileumjaar van de Kleine Tour namen bezit van het speelparadijs. Verschillende opblaas stormbanen en andere traditionele spellen stonden opgesteld. De rennertjes genoten er zichtbaar van. De onderdelen met water (en niet uit de hemel) waren favoriet. Tussendoor konden de deelnemers hun favoriete miss doorgeven.

De winnaars van de spelmiddag waren de ploegen Autoschade Van Gils en Brasserie Puur.

 

Foto’s van de middag kun je hier bekijken.

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top