maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Zelfs de beer was uitgeput

Opnieuw een zware dag voor de rennertjes en de begeleiding. Op een paar kilometer na 60 kilometer. Zelfs de beer op de wagen van P.S. Nachtdistributie lag er uitgeput bij. Volgens ploegleider Patric van Kaam kon hij gerust een (rugge)steuntje gebruiken.

Normaal gesproken is deze dag een dag van watergevechten. Het weer was koeler, dus er werd weinig water verspilt(?). In Helwijk bleef het rustig bij de tuinslang waar de bidons gevuld konden worden. Dat kon je niet zeggen van het speeltuintje. Een drukte van jewelste. Wat opviel was dat de ploegleiders druk heen en weer waren met allerlei lollige selfie’s (?).

De “Hel van West-Brabant” kun je de Appelaarseweg wel noemen. Kasseien die redelijk schots en scheef liggen. Slimmeriken zochten de zijkanten op, waar de kinderkopjes niet lagen. Het was een mooi gezicht naar de laatste rustplaats.

 

Lekker rennen en je ploegmaat natgooien. Dat zijn wel de bezigheden op het sportpark van voetbalclub De Schutters in Stampersgat. Wel lekker fris voor de laatste kilometers naar Steenbergen.

 

Foto’s van deze middag zijn te zien op de site!

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top