maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Tour Miss Noa

Hoi lieve rennertjes,

Ik ben Noa, jullie kleine tour Miss dit jaar!! Ik vind het onwijs tof dat ik jullie Miss mag zijn.

Ik zit op dit moment op de Havo op het Roncalli in Bergen op Zoom. Hierna zou ik heel graag naar de Pabo gaan om daar de lerarenopleiding te gaan doen. Ik wil namelijk heel graag basisschooljuf worden! Het lijkt me leuk om dan voor de klas te staan bij de kleuterklas of groep 3-4.

In mijn vrije tijd kun je me vaak vinden met vriendinnen; gezellig samen chillen, dagje shoppen of een spannende film kijken. Ik tennis al een aantal jaren en zit ook op les, dat vind ik erg leuk om te doen. Ik houd van sushi, daar kun je me echt voor wakker maken!

Ik heb zelf altijd met veel plezier meegefietst bij team Kluswijs (voorheen Formido). Het was een hele gezellige ploeg, we hadden veel lol met zijn allen en onderweg zongen we altijd gezellig mee met de muziek. De sfeer met de andere ploegen en gezelligheid vond ik superleuk. Ook de spelonderdelen vond ik super en ook wel spannend natuurlijk. Het leukste vond ik de behendigheidsrit (kegeltjes). Daar keek ik altijd erg naar uit.

Ik was erg verrast en zo blij dat jullie mij hebben gekozen om jullie Miss te zijn. Echt heel speciaal dat ik mijn Kleine Tour tijd met een extra jaar als jullie Miss mag afsluiten. Ik kijk er heel erg naar uit om jullie te supporteren!! We gaan er met zijn allen een ontzettend gezellige, sportieve week van maken!

Heel veel plezier en succes allemaal!

Veel liefs, Miss Noa

Top