maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2019 (50ste editie)

Tour miss Meike

Miss 2018 Meike

Hee rennertjes,

Ik ben Meike Luijsterburg, ik ben 15 jaar oud en ik zit op het Ravelijn in Steenbergen, na de zomervakantie ga ik naar mijn examenjaar. Daarna wil ik graag naar de kappersopleiding. Mijn hobby’s zijn turnen, dansen bij Sjappoo en leuke dingen doen met vriendinnen! Ook geef ik turnles bij Trafo Steenbergen aan groep 3 en 4. In september ga ik ook een cursus assistent niveau 2 hiervoor volgen.

Ik heb 5 jaar meegereden met de Kleine Tour bij de ploeg van de Formido waar ik het altijd super erg naar mijn zin heb gehad! Ik heb zelfs nog 1 jaar samen bij de Formido met mijn zusje Evy gereden, en mijn broertje Niels die vorig jaar onverwachts toch nog mee mocht doen. Het was erg leuk dat we nog een jaartje met z’n drieën met de Kleine Tour mee konden doen.

Vorig jaar was mijn laatste jaar en dat vond ik echt heel erg jammer, want het was altijd een hele leuke week (die zo voorbij ging!). Daarom ben ik super blij dat jullie mij hebben gekozen als Miss Kleine Tour 2018!! Zo kan ik nog 1 jaar op een hele bijzondere manier bij de Kleine Tour betrokken zijn en mijn Kleine Tour op een fantastische manier afsluiten.

We gaan er met zijn allen een hele gezellige en sportieve tourweek van maken. Ik wens jullie allemaal heel veel succes en veel plezier!

 

Ik heb er heel veel zin in !!

XX Miss Meike.

 

Top