maandag 14 t/m zaterdag 19 augustus 2023 (53ste editie)

Tour Miss Kyra

Hey lieve rennertjes,

Ik ben Kyra en ik mag deze Kleine Tour jullie Miss zijn!

Volgend schooljaar ga ik naar Havo 5 op het Roncalli in Bergen op Zoom. Het examen jaar, dus best heel spannend. Als ik dan mijn diploma haal wil ik graag de opleiding tot juf voor de basisschool gaan doen.

Ik maak graag lol en doe graag leuke dingen met vrienden en vriendinnen. Gezelligheid vind ik heel belangrijk. Dus voor dagje shoppen, lekker lunchen of gewoon relaxt chillen met vrienden ben ik altijd te vinden. Ik pas regelmatig op en geef turnles. Wanneer ik met kinderen ben word ik daar heel vrolijk van. Daarom vind ik het ook super leuk dat ik jullie Miss mag zijn dit jaar!

Zelf heb ik 6 jaar mee gefietst in de Kleine Tour, bij Verkaart Bouwbedrijf. Ik heb het altijd heel erg naar mijn zin gehad. De sfeer bij onze ploeg zat er altijd goed in. Ik keek elk jaar uit naar de Kleine Tour, een week vol plezier. De gezelligheid bij de Kleine Tour met alle rennertjes dat vond ik altijd het aller leukst. Natuurlijk vond ik sommige spelonderdelen best spannend maar door het gewoon te doen lukte het elke jaar steeds beter. Het gaat niet om het winnen maar vooral om het plezier maken met elkaar in deze week!

Al sinds ik voor het eerst mee deed wilde ik al graag Miss worden. Het leek me altijd zo leuk om de Kleine Tour op die manier mee te maken. Ik vind het echt heel bijzonder dat ik mijn Kleine Tour tijd op deze manier mag afsluiten.

Ik heb er ontzettend veel zin in. Hopelijk jullie ook. We gaan er met z’n allen een super leuke week van maken, vol met gezelligheid!

Heel veel succes allemaal!

Liefs, Miss Kyra

 

 

 

Top