maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Winnaars Kleine Tour 2015

De winnaars van de Kleine Tour 2015 zijn bekend. Een prachtige tourweek. Alleen maar mooie dingen. Gezelligheid en veiligheid waren de sleutelwoorden deze 46-ste Kleine Tour. Zaterdagmiddag werden de prijzen en truien verdeeld. Evi Jongenelen en Mathijs de Kok wonnen de Kleine Tour 2015.

Wat opviel deze week was de enorme belangstelling voor de tour. Ouders, opa’s en oma’s kwamen dit jaar massaal kijken bij dit unieke evenement. De richting Kleine Tour bedankt dan ook alle mensen die aanwezig waren.

Voor de einduitslagen verzoek ik je op de uitslagen pagina te kijken.  Alle foto’s van deze Kleine Tour zijn te bekijken op de site.

Volgend jaar zal de tour worden gereden van 22 t/m 27 augustus 2015.

Tot ziens…

 

 

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top