maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Zonnig Zeeland voor de karavaan

Het was een keer uitslapen voor de rennertjes (en de ploegleiders). De karavaan vertrok om 10:00 uur vanaf de Oudlandsestraat richting St. Philipsland. Opnieuw veel mensen die voor de stoet uitgingen om alvast een plekje te bemachtigen op het terras of aan de waterkant. Maar achter de karavaan wordt het ook steeds drukker met meerijders.

2015_08_18_Donderdagochtend_14

Aangekomen in het hart van het dorp worden de dekens op de grond gelegd om een mooi plekje in de zon te creëren. De eerste broodjes worden uit de trommels gehaald om de dag goed door te komen. De zwaaiploeg is dit jaar ook weer van de partij. Zij staan aan de kant de rennertjes aan te moedigen.

2015_08_18_Donderdagochtend_06

Omstreeks 12:45 uur vertrok de Kleine Tour richting Tholen op weg naar de 2de rustplaats, de kantine van voetbalclub Tholense Boys. Vanmiddag zijn ze eerder thuis, omdat om 18:00 uur de tijdrit in de binnenstad wordt gereden.

De startlijst voor dit onderdeel is door de problemen bij Ziggo nog niet bij de webmaster aangekomen. Zodra deze binnen is komt hij op de site te staan.

 

 

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top