maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Klaar voor de …

WimRooversAutoTourBeste rennertjes, ploegleiders, sponsors, medewerkers en allen die de Kleine Tour een warm hart toedragen.

Dit jaar wordt de Kleine Tour al weer voor de 48e keer gereden (van 14 t/m 19 augustus)…. en het bestuur kijkt al met een schuin oog uit naar de 50e editie.

Maar eerst dit jaar, we zijn al een jaar bezig met de voorbereiding hiervan en we hopen dat het weer een super leuke Kleine Tour gaat worden.

Aan de Miss zal het zeker niet liggen want Miss Eva, die door alle rennertjes was gekozen tijdens de Miss Kleine Tour verkiezing van 2 maanden geleden, is super enthousiast. Ze zal iedere dag de rennertjes aanmoedigen tijdens de wedstrijden en de etappes. En dan natuurlijk gaat ze de dagelijkse prijswinnaars van de wedstrijden feliciteren en de gele, blauwe, witte en (hopelijk niet te vaak) de zwarte trui gaan uitreiken.

Ook dit jaar zullen we zeker veel aandacht schenken aan het etappe rijden, want we vinden dit net zo belangrijk als het ploegenklassement.

En er is dit jaar een nieuwe ploegsponsor. Glastuinbouw Steenbergen met als ploegleiders Rob Verduijn, Esther Verduijn en Ivo Nagelkerken: succes met jullie jongensploeg!

De wedstrijden zijn weer opgenomen in het programma en ook nagenoeg dezelfde etappes als vorig jaar. Voor ongeveer 40 rennertjes zal het de eerste keer zijn dat je de Kleine Tour mee gaat rijden. Geniet ervan, want voor je het weet ben je al 14 jaar en wordt het alweer je laatste jaar. Dit jaar hebben we 42 14-jarigen die we zeker op de vrijdag in het zonnetje gaan zetten. Ik verwacht dan ook weer een grote belangstelling van de volgers op de laatste rustplaats Rozenoord in Bergen op Zoom op vrijdag en het uitzwaai moment op het bordes van het oude stadhuis in Steenbergen.

Ik hoop dat iedereen weer een fantastische Kleine Tour zal hebben en dat we alle 216 kinderen kunnen verwelkomen tijdens de bloemenhulde en de grote prijsuitreiking op zaterdag.

Heel veel succes met de wedstrijden en heel veel plezier met de etappes, maar wel veilig rijden hoor!

Wim Roovers

Voorzitter Kleine Tour Steenbergen

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top