maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Sister Act

Klassementen / prijzen

Bij zowel de jongens en de meisjes in het algemeen klassement blijft het spannend bovenin. Bij de dames is er zelfs een heuse “Sister Act”. Het is stuivertje wisselen met de gele trui tussen de zussen Evi (11) en Sanne (13). Daar de oudste het kegel-parcours beter heeft afgelegd, mag zij donderdag in het gele trico rijden.

Bij de jongens blijft de leiderstrui rondom de schouders van Mathijs de Kok (Heijmans), maar Wessel Testers (Fujicolor) zit hem op de hielen.

Terwijl de beer bij Sportshop Heshof op de auto mag blijven zitten, zal de viervoeter bij de jongens moeten verhuizen van Heijmans naar de Rabobank.

2015_08_18_Woensdagochtend_12

Geen regen, maar wel “nattigheid”

Het was prachtig weer vandaag om een stuk te fietsen. En dat is de rit naar Willemstad en weer terug altijd. De eerste rustplaats is de speeltuin in Helwijk. Daarna via “Bauer-town” naar de kantine bij voetbalvereniging De Schutters in Stampersgat. Daar was het flink nat. Formido ploegleider Thijs Boonman kan er van meepraten. Hij was tot zijn onderbroek nat. Iemand riep nog naar hem “daar zijn de WC’s, Thijs”. De oorzaak was een flinke bidon met water die richting de ploegleider ging. En zo waren er velen die met een nat pak  op de fiets richting thuisbasis gingen.

2015_08_18_Woensdagmiddag_16

Tour “goes” Zeeland

Morgenochtend geen spelonderdeel, maar gelijk de etappe. De kinderen kunnen eerst uitslapen, want de karavaan rijdt pas om 10:00 uur weg richting De Heen, Sint Philipsland (1-ste rustplaats), Oud-Vossemeer, Tholen (2de rustplaats), Halsteren en via Lepelstraat weer terug naar Steenbergen. Om 18:00 uur start in de binnenstad de tijdrit met daar aansluitend de prijsuitreiking en de trekking van de loterij.

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top