maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Nieuwe ploeg…..Brasserie PUUR

“Ik had het niet verwacht”, gaf de 38-jarige restauranthouder Mark van Loon van Brasserie PUUR uit Steenbergen aan. Na een vergadering van de Kleine Tour kwam voorzitter Wim Roovers even langs wippen om dit goede nieuws te vertellen. Brasserie PUUR zal de plaats innemen van Sportshop Heshof, die te kennen heeft gegeven dat zij stoppen met de Kleine Tour.

Toen hij 10 jaar geleden met zijn restaurant / brasserie startte aan de Kaaistraat gaf hij zich direct op om met een ploeg mee te willen rijden. Het ‘tour-virus” zat hem in het bloed. Hij reed een aantal jaren mee met de ploeg van de AKZO.

Jammer genoeg kan hij zelf niet de gehele week mee rijden, maar hij zal zijn momenten pakken. “Die week is het gewoon giga druk in de zaak”, vertelt Van Loon. Sinds enkele jaren is PUUR al verbonden aan de tour. Hij verzorgt de maaltijden voor diverse tourploegen/medewerkers, de lokale radio en de catering voor allerlei feestjes in die week.

2017_12_13_PUUR-3

Zijn partner Moniek Slokkers en haar zus Elien Wennekers gaan de gehele week op pad met de meiden. Beide hebben ook een tour verleden. Moniek is begonnen op de fiets bij Juwelier Broekhuis en is van 2012 tot 2016 ploegleidster geweest bij Fuji Color. Elien reed bij Autokar en heeft een aantal jaren de Miss rondgereden in de Miss auto. Ervaring genoeg dus. “Maar toch een nieuw avontuur”, vinden de betrokkenen.

Het gaat om een gezellige en plezierige week. “Als de meiden aan het eind van de week een fantastische week hebben gehad, zijn we tevreden”, aldus Moniek. De nieuwe ploeg gaat voor de olympische gedachten, “Meedoen is belangrijker dan winnen”.

Voor Mark van Loon is meedoen een win-win situatie. “De impact op de zaak is 100%. Je rijdt een gehele week in de picture door geheel West-Brabant”, aldus de Steenbergse ondernemer.

Wat voor kleur dragen de meiden van PUUR tijdens de Kleine Tour? “Paars, natuurlijk” Met zilver-grijs, voegt Moniek aan.

 

We wensen de nieuwe ploeg Brasserie PUUR, Mark en hun ploegleidsters Moniek en Elien een plezierige tour toe.

..en Welcome on board!

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top