maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Winnaars Kleine Tour 2018

De winnaars van de 49ste Kleine Tour zijn vanmiddag na de laatste etappe en bloemenhuldiging bekend gemaakt. Brent Jongenelen en Emmelie de Kok konden niet meer ingehaald worden. Zij reden een prima tijdrit op zaterdagochtend waardoor ze terecht de winnaars werden.

De winnaars van de 49ste Kleine Tour Emmelie de Kok en Brent Jongenelen

Spannend was het wel. Zeker in de algemene klassementen van de ploegen en bij het etapperijden. Het ging echt om een paar puntjes. In het Algemeen Ploegenklassement wonnen Brasserie Puur bij de meisjes en de jongens van Fujifilm Imaging Products & Solutions BV en bij het etapperijden ging de Ludo Goossens Wisseltrofee naar Boekhandel Vermeulen en Madri Install Service.

Nadat de truien verdeeld waren barste het feest op de Markt los.

Volgend jaar wordt de 50ste Kleine Tour gereden tussen 5 &10 augustus en zal deze worden promoot op de jaarmarkt dit jaar op 7,8,en 9 september. Speciaal voor deze tour heeft de stichting Kleine Tour een vlag laten maken, die dan te koop zal zijn. 

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top