maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Radio Kleine Tour vanaf 9 uur van start

Om 9 uur start Radio Kleine Tour. Het nieuws vanuit de karavaan met Ivo, Peter en Hans. Maar natuurlijk zal de radiostudio van de SLOS bol met de stemmen van toen zitten.

Bel (0167 567600) gerust de programmamakers voor een verzoekplaatje. Maar het kan natuurlijk ook via de Facebookpagina van Radio Kleine Tour. Deel het en like het.

Je kunt er prachtige prijzen mee winnen. Elke dag (donderdag en vrijdag) wordt er uit de stapel van verzoekers eentje uitgehaald en die mag lekker gaan eten met een diner bon van Brasserie Puur of De Commerce in Kruisland. De trekking zal op rond 19:30 plaats vinden bij programmamaker Jan de Groot.

Stem dus af via de kanalen van de SLOS.

Oja..

Zaterdag van 10-16 uur zal er de Foute 50 worden gedraaid. Muziek uit de jaren 1970 t/m nu…..alleen maar foute hits. Wil je dit volgen, haal dan de flyer bij Het Bakhuys, Jerome of ijssalon Boon. Maar je kan ook gewoon naar de auto lopen van Radio Kleine Tour (volgnummer 36) en vraag om een exemplaar.

Veel luister plezier!

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top