maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

…even voorstellen

Elk jaar komen er vrijwilligers bij de organisatie. We stellen ze aan je voor:

Naomi Sterk

naomisterk2

Naomi Sterk

Ik zal me zelf even voorstellen. Ik ben Naomi Sterk en ik ben 15 jaar oud. Vijf jaar lang heb ik meegereden met de tour. Eerst bij De Babbelaar en daarna bij Sportshop Heshof. Het waren altijd fantastische en gezellige weken. Jammer vond ik het dan ook dat ik moest stoppen. Gelukkig kon ik als medewerkster aan de slag en ben ik er de gehele week bij. Ik hoefde dus niet voorgoed afscheid te nemen van de tour. Naast de Kleine Tour werk ik in het weekend in een restaurant waar ik serveer, de afwas doe en gerechten maak. Graag zou ik dit, als ik geslaagd ben op MAVO 4, naar het Zoomvliet College gaan en voor zelfstandig werkend kok gaan studeren op niveau 3. Hobby’s zijn; atletiek, zwemmen, hardlopen, lezen, shoppen, reizen en leuke dingen doen met mijn vrienden.

Nou weet je een beetje wie ik ben. Ik heb er veel zin in deze week en ik wens jullie een gezellige, leuke en sportieve week toe.

 

2010_Miss Monique de Groot

Miss Monique in 2010

Monique de Groot

moniquedegroot

en nu als vrijwilligster

Hallo! Ik ben Monique de Groot, ben 20 en ben medewerkster bij de kleine tour. Dat houdt in dat ik tijdens de tour help met hekken neerzetten en opruimen, helmpjes opzet, verkeersregelaar ben, enzovoort. Ik doe dit nu voor het 5e jaar met veel plezier. Voor die vijf jaar was ik zelf rennertje en in 2010 was ik miss. Naast de kleine tour heb ik ook een hoop andere hobby’s, waaronder muziek maken, dansen, acteren en andere creatieve bezigheden zoals sieraden maken. Dat laatste is uitgegroeid tot veel meer dan een hobby, want tegenwoordig heb ik een eigen website en een verkooppunt voor mijn sieraden in een bloemenwinkel in Steenbergen. Vanaf vorig jaar mag ik zelfs ook de sieraden van onze miss schenken! Dat vind ik natuurlijk super om te doen! En hoewel medewerkers ook soms wat zwaarder werk hebben, vind ik dat ook nog steeds heel leuk om te doen. Ik hoop dat iedereen net zo veel plezier heeft deze week als ik! geniet ervan!

 

ThomBierkens

Tom Bierkens

Tom Bierkens

Ik help dit jaar bij de kleine tour. Dit doe ik in verband met mijn stage.Ik zit namelijk op het CIOS in Goes. Mijn broer heeft altijd met de kleine tour mee gedaan. Daardoor kwam ik eigenlijk ook in contact met de kleine tour. Ik vond het super leuk om te zien en had spijt dat ik zelf nooit heb mee gedaan. Ik ben daarom blij dat ik nu op een anderen manier mee kan doen met de kleine tour.

 

 

Thea van Meel

TheavanMeel

The van Meel

Hoi, ik ben Thea van Meel en al jaren getrouwd met Jan.Ons gezin bestaat uit 2 dochters met de namen Linda en Sylvia. Daarnaast ben ik oma van Maudy.

We wonen op een boerderij met hond, kippen, koeien en een kat. Mijn hobby’s zijn; lezen, knutselen en Bouwclub De waterstaat in Halsteren. Daarnaast verzorg ik de kleding voor Sinterklaas en zijn Pieten.

Dit jaar doe ik mee met de EHBO-ploeg bij de Kleine Tour omdat Toos van der Linden is uitgevallen t.g.v. een motorongeval. We wensen haar dan ook een voorspoedig herstel.

Ik zie jullie tijdens de tour, maar wel liefst heelhuids.

 

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top