maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

“Klaar voor de start….”

Beste rennertjes, ploegleiders, medewerkers, sponsors, familie en andere belangstellenden,

We gaan dit jaar alweer voor de 49ekeer van start, jawel nog 1 jaartje en dan hebben we een jubileumjaar. We zijn hier al volop mee bezig.

Maar eerst dit jaar, want ondanks dat we het programma vrijwel in tact hebben gelaten zijn er toch wel wat wijzigingen, maar het belooft weer een mooie en spannende Kleine Tour te worden.

Natuurlijk hebben we weer een nieuwe Miss. Dit jaar zal Miss Meike, die door de rennertjes was gekozen tijdens de Miss Kleine Tour verkiezing van een paar maanden geleden, alle rennertjes gaan aanmoedigen tijdens de etappes en wedstrijden. Natuurlijk zal Miss Meike de dagelijkse winnaars van de wedstrijden feliciteren en de gele, blauwe, witte en (hopelijk niet vaak) zwarte trui uitreiken.

Ook dit jaar zullen we weer veel aandacht schenken aan het etappe rijden, want dit vinden wij net zo belangrijk als het ploegenklassement.

Dit jaar hebben we een nieuwe ploegsponsor. Brasserie Puur met als ploegleiders Moniek Slokkers en Elien Wennekers. We willen jullie heel veel plezier toewensen met jullie meisjesploeg.

Tijdens de tourweek zullen we ook Jack Goossens en Rien Dam in de bloemetjes gaan zetten. Beide heren zetten zich al 25 jaar in om tezamen met de andere vrijwilligers ieder jaar een fantastische Tourweek te organiseren.

Dan de Tourweek zelf: kleine wijzigingen in de etappes, maar we starten natuurlijk met een puzzelrit en het keuren van de fietsen op maandag. Dan in de avond hebben we de officiële opening. De volgende dagen staan bol van leuke wedstrijden en etappes. We gaan ervan uit dat we dan met zijn allen op zaterdag een mooie bloemenhulde zullen hebben met afsluitend de grote prijsuitreiking op de Markt.

Mag ik iedereen een fantastische maar zeker veilige Kleine Tour toewensen!

Wim Roovers, Voorzitter Kleine Tour Steenbergen

Voorzitter Wim Roovers

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top