maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Zeer spannend aan de top

2017_08_18_KTSvrijdag_ochtend-55Het was een roerige dag. Zowel in de klassementen als het weer. We begonnen redelijk. Het was droog, maar daarna kwam het met bakken uit de hemel. Buienalarm leek wel een Tour de France etappe met enkele bergen van de buiten categorie. De rennertjes, maar ook de supporters bleven op het veld staan. Allemaal toppers!

 

2017_08_18_KTSvrijdag_middag-36Iets later vertrok de karavaan naar de Zuidwest hoek. Traditioneel nemen de 14-jarige afscheid. Shirts worden beklad en ze mogen achter de Miss auto rijden. Zo ook Jeanine en Ivo Nagelkerken (resp. ploegleider van Café Zaal De Joosse en Glastuinbouw Steenbergen). Beiden hadden na een aantal kilometers al last van zadelpijn. Op het bordes in de stad werden ze allemaal “uitgezwaaid” door de rennertjes en het aanwezige publiek.

 

2017_08_18_KTSvrijdag_middag-30

De prijsuitreiking begon stipt om 19:30 uur (erg makkelijk dat de Gummaruskerk een klok heeft). Er zal zeker een feestje plaats vinden vanavond bij de familie Jongenelen. Evi en broer Brent rijden de laatste dag van de tour in het geel. De leiders hebben de achtervolgers op hun hielen zitten, want het scheelt allemaal erg weinig. Dus ze zullen zeker aan de bak moeten morgen.

 

We zullen het allemaal morgen rond 18:00 uur weten.

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top