maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Lekker opgefrist naar Willemstad

Na enkele “plakkerige” dagen stonden de rennertjes aan de start van de behendigheidsrit in de Oudlandsestraat. “Een verrassing” kondigde René Baarendse aan. Dat was het zeker, maar hij had niet de wind meegerekend. De wip was verdwenen. Daar was een “deuk” in het parcours voor in de plaats gekomen. Maar de paal met de tennisbal was nadat de wind er mee ging spelen ingeruild voor extra ballen op de grond.

Sommige waren er niet rouwig om dat die plank er niet lag. Jumboploegleider Wietse Visser gaf aan dat de jonkies in zijn ploeg dat zo deden tijdens enkele trainingssessies, maar dat de ouderen wat banger aangelegd waren.

Opnieuw snelle tijden, maar wat deden de kegeltjes en de ballen? Bleven die netjes op zijn plaats staan/liggen? We horen het vanavond bij de prijsuitreiking.

 

Om half twaalf vertrok de karavaan richting Willemstad. Twee pauzes (Helwijk en Stampersgat) zorgen veelal voor de waterpret. Daarna lekker “stofhappen” op de kasseien tussen Stampersgat en Oud-Gastel. In ieder geval zal de temperatuur beter zijn dan de dagen ervoor. Veel suc6!

 

Foto’s van de morgen…klik dan hier!

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top