maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Rennertjes nemen een duik

Het belooft een warme dag te worden. De warmste van het jaar. En als je de kranten mag geloven, wordt het de beste zomer sinds 10 jaar. Vooraf had de organisatie al aangegeven dat men weer 3 extra stops zouden doen en dat de rennertjes verplicht een pet of helm moesten opdoen tijdens de etappe.

Nadat de rennertjes hebben mogen uitslapen, klommen ze rond 10 uur weer op de fiets2016_08_25_KTS_donderdag_ochtend-2 richting Zeeland. Eerst De Heense polder in en daarna over de brug bij St Philipsland het Zeeuwse eiland op. Terwijl de andere de schaduw op zocht waren er op de rustplaats in “Flipland” ook rennertjes die het water van de haven in sprongen. Gelijk hadden ze, want het begon al aardig heet te worden.

De tip van de dag van Miss Anouk was dan wel; goed drinken en smeer je in!

2016_08_25_KTS_donderdag_ochtend-16

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top