maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Taarten voor iedereen

…nou bijna voor iedereen.

Alle ploegen, medewerkers en het bestuur kregen bij de prijsuitreiking van donderdagavond van sponsor en ploeg P.S. Nachtdistributie een taart cadeau. Dit omdat ze met hun laatste tour bezig zijn. Het bedrijf van Ad en Ine de Jong hebben dan 15 jaar meegedaan. Zeker een applaus waard.

Maar even terug. Om 18:00 uur precies begon de tijdrit. Voor sommige een vraagteken of het door zou gaan, maar bij het bestuur was er geen twijfel. De voortekenen (weervoorspellingen) waren goed. We hielden het dan ook droog tot de bijna het einde van de prijsuitreiking. De tijdrit werd goed verreden en de EHBO had weinig te doen.

De rennertjes en de mensen aan de kant moesten even wachten op de standenlijsten, maar de tijd werd opgevuld met de uitslag van de loterij (zie site), toezingen van de 3 jarigen in de tourweek en een massale zing en dansparty op de muziek van André Hazes jr en de Snollebollekes.

Daarna werden de winnaars en de truien verdeeld. Foto’s kun je weer op de fotopagina bekijken van de Kleine Tour.

Morgenochtend de cyclocross op het sportpark (Middenterrein van Diomedon).

 

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top