maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

De kop is er af

Een prachtige eerste dag voor de Kleine Tour. Nadat van alle rennertjes hun fietsen waren gekeurd en de rugnummers zijn uitgedeeld, konden ze eindelijk na 1 jaar wachten weer op de fiets.

Dit maal geen etappe, maar een puzzeltocht met 8 spelonderdelen. Heerlijk weer waarbij een ijsje (van de jubilerende sponsor Van Gils Autoschade BV – 40 jaar sponsor) goed van pas kwam. Er werd genoten van dit kleinood.

Na een snelle maaltijd thuis werden de ploegen aan Steenbergen voorgesteld. Wethouder Cor van Geel blies de koppelkoers met een ferme druk op de toeter weg. Er werd gestreden voor de prijzen die rond 21:00 uur uitgereikt werden op het podium op de Markt.

Maxime van Duijn (Madri Install Service) en Tom van den Berg (Boekhandel Vermeulen) morgen morgen naar België rijden met het geel om de schouders. Maar daarvoor is iedereen welkom aan de Acacialaan in Steenbergen om de sprint te bekijken. Deze start om 9:00 uur.

Foto’s van de maandag zijn te bekijken hier.

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top