maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Miss Kleine Tour 2018………..Meike Luijsterburg

De 49steMiss Kleine Tour is de 14-jarige Meike Luijsterburg uit Steenbergen. De leerling derde jaar VMBO-Kader van het Ravelijn zal in de week van 6 t/m 11 augustus de karavaan leiden in de Miss auto.

“Totaal verrast” was haar reactie nadat voorzitter Wim Roovers het bekend maakte. De rennertjes konden kiezen uit 4 kandidates, Fransesca Castelijns, Iris den Broeder, Cameron Schneijderberg en de toekomstige miss Meike.

De verkiezing was opnieuw dit jaar op het middenterrein van de sintelbaan van de Diomedon. In twee ronden werden er verschillende spelonderdelen doorlopen. Veel waterspellen, die dan ook zeer welkom waren bij het warme weer. Tussendoor werden de deelnemers dan ook gekoeld door de vrijwilligers met de brandslangen.

Enkele spelonderdelen waar alle 18 ploegen aan deel konden nemen waren; de kamelenrace, buikschuifbaan, voetbalschieten, kruiwagenrace en de twisterladder.

AutoKar B.V. en Jolanda’s Pedicure Salon wonnen bij de spelletjes.

foto’s van deze prachtige middag, klik dan hier!

Uitslag spelletjesmiddag:

Jongens: 1. Jolanda’s Pedicure Salon, 2. Fuiji Imaging Products & Solutions B.V., 3. Vuurwerkland Steenbergen, 4. Boekhandel Vermeulen, 5. Café zaal De Joosse, 6. Heijmans Uitzendorganisatie B.V., 7. Rabobank Zuidwest-Brabant, 8. Glastuinbouw Steenbergen, 9. PS Nachtdistributie, 10. Van Gils Autoschade B.V.

Meisjes: 1. Auto Kar B.V., 2. Verkaart Bouwbedrijf B.V., 2. Brasserie PUUR, 4. Madri Install Service B.V., 5. Leys B.V., 6. Formido Steenbergen, 7. Jumbo Supermarkt Steenbergen, 8. Dansschool Brouwers Gast

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top