maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

“Eerste truien en taarten zijn weer verdeeld”

Ondanks het slechte weer, straalden de deelnemers van de 46-ste Kleine Tour. De weersverwachting voor de komende week zijn dan ook gunstiger dan wat er vandaag allemaal uit de lucht kwam vallen. Nadat eerst voorzitter Wim Roovers en miss Amanda de rennertjes te woord stonden in “De Joosse” werden de rugnummers uitgedeeld en opgespeld.

2015_08_17_maandag_01Snel de fiets op, want op het programma stond vandaag de puzzelrit met allerlei opdrachten zoals, eieren-lopen, darten, Ballon-estafetten, leeftijd raden van het bestuur en hoepelgooien.

2015_08_17_maandag_14Het was even snel eten, want om 18:45 uur werd er gestart met de rondrit door Steenbergen. Onder toeziend oog van burgemeester Vos werden de ploeg aan het Steenbergse publiek voor gesteld. Hij was ook de man die de koppelkoers in gang zette met een ferme druk op de toeter. Onder grote belangstelling werd deze verreden. Aansluitend was de prijsuitreiking op de Markt.

2015_08_17_1092De uitslagen kun je vinden op de site. De foto’s van vandaag worden op dinsdag geplaatst.

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top