maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Rabobank Clubkas Campagne!

De Kleine Tour doet ook dit jaar mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Als je lid bent van Rabobank Zuidwest-Brabant ontvang je zeer binnenkort van de Rabobank post over deze actie. Bij deze post ontvang je een persoonlijke stemcode. Met deze stemcode kun je vijf stemmen uitbrengen (online), waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde stichting/vereniging. Deze stemmen zijn geld waard! Hoe meer stemmen op de Kleine Tour, hoe beter. Met de opbrengst kunnen we namelijk met elkaar weer leuke dingen organiseren voor de kinderen.
Je kunt stemmen van woensdag 6 april tot en met maandag 18 april.

Het zou geweldig zijn als jij je stem (of 2 stemmen) op de Kleine Tour wilt uitbrengen. Bij voorbaat dank.

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top