maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Wethouder Zijlmans: “succesvol en een plezierige week”

Cors Zijlmans

Wethouder Cors Zijlmans

Beste renners, vrijwilligers, organisatoren, ploegleiders, sponsors, familie en andere belangstellenden.

Voor de 48e keer wordt in Steenbergen de Kleine Tour georganiseerd. Er zijn, zoals elk jaar, weer veel kinderen die aan dit grote fietsspektakel meedoen. Ik vind het fantastisch dat de organisatie er wederom in geslaagd is een mooi fietsevenement neer te zetten. Door deze toegewijde vrijwilligers, die dit in hun vrije tijd allemaal organiseren, kan de jeugd van de gemeente Steenbergen kennismaken met de fietssport. Een prachtig initiatief dat laat zien dat sporten niet alleen gezond is, maar vooral ook erg leuk!

Door het grote aantal deelnemers blijkt elk jaar weer de populariteit van dit evenement onder de Steenbergse jeugd. Maar ook voor de begeleiders en het publiek is deze wedstrijd elk jaar weer een feest om mee te mogen maken.

Ik wens de fietsende jeugd heel veel succes en veel plezier in deze mooie fietswedstrijd. Ook wens ik de organisatie veel succes toe. En zeker niet onbelangrijk: veel kijkplezier voor het publiek. Laten we er met z’n allen een mooie en succesvolle 48e editie van maken!

 

Cors Zijlmans,

Wethouder Sport

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top