maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Veiligheid en gezelligheid centraal 47ste Kleine Tour

Maandagmiddag bij De Joosse werd het startschot gegeven voor de 47ste editie van de Kleine Tour door voorzitter Wim Roovers en Miss Anouk. De 216 rennertjes kregen vooraf aan de puzzelrit een presentje. Omdat het zo warm wordt deze week, kreeg iedereen een bidon. Deze zijn geschonken door de organisatie van de Koos Moerenhout Classic.

Nadat de fietsen bij de brede school “Het Podium” gemerkt en gecontroleerd waren, konden de 18 ploegen aan hun puzzelrit beginnen. Per ploeg ging men op de fiets door Steenbergen om allerlei opdrachten uit te voeren zoals; spijkerpoepen, bonen tuffen, duimen raden, knikkeren, fles omslingeren en het woord “tour” vormen door alle rennertjes uit de ploeg.

Bij de jubilerende AutoKar (40 jaar in de Kleine Tour) kregen ze voor alle moeite een ijsje. Wat er met dit weer wel in ging.

Vanavond, nadat er een korte rondrit door Steenbergen is gemaakt worden alle ploegen aan het publiek voorgesteld. Burgemeester Ruud van den Belt zal het startschot lossen voor de koppelkoers, waarna om 21:00 uur de prijsuitreiking volgt op de Markt.

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top