maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Inschrijving 50e Kleine Tour druk bezocht!

Op woensdag 13 maart konden– kinderen zich inschrijven voor de Kleine Tour Steenbergen die dit jaar zijn jubileum beleeft. Tussen 18:30 en 19:30 uur kwamen velen aspirant deelnemers met hun begeleiders naar de zaal van De Joosse aan de Kaaistraat.

Alle rennertjes die vorig jaar hebben meegefietst worden persoonlijk benaderd door hun ploegleiding. De anderen moeten zich dan wel zelf inschrijven. Deelnemers moeten woonachtig zijn in de gemeente Steenbergen, jongens mogen op 5 augustus 2019 niet jonger zijn dan 8 jaar en op 10 augustus niet ouder dan 14 jaar. Voor meisjes zijn de criteria op 5 augustus niet jonger dan 9 jaar en op 10 augustus niet ouder dan 14 jaar. Deze criteria gelden ook voor inschrijvingen om te worden geplaatst op de reservelijst.

Voor Pasen krijgt iedereen die zich ingeschreven heeft te horen of ze dit jaar wel of niet mee kunnen doen.

Aangezien er meer inschrijvingen zijn dan beschikbare plaatsen zal helaas niet iedereen mee kunnen doen.

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top