maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Eerste truien zijn verdeeld

2016_08_22_KTS_maandag

Puzzelrit / Vorm het woord “tour”

Op dinsdag zullen Roos Janssen (Formido Steenbergen) en Brian van der Linden (Van Gils Autoschade BV) in het gele trico rijden. Zo trots als een pauw wonnen zij met hun ploeg de koppelkoers. Wat natuurlijk ook betekent dat zij de beren op de auto mogen zetten.

Nadat iedereen een rugnummer had gekregen en de fietsen waren gemerkt en gekeurd konden de ploegen op pad door Steenbergen om de puzzelrit te gaan doen. Heerlijk weer om te fietsen. Enkele ploegleiders gaven zelfs aan dat het een lange tijd geleden was dat zij het stalen ros hadden gepakt.

2016_08_22_KTS_maandag-2

“startschot” door Miss Anouk en burgemeester Ruud van der Belt

Na snel wat eten konden de ploegen zich gaan opstellen aan de Seringenlaan om de rondrit te gaan doen. Opgewacht door vele toeschouwers en burgemeester Ruud van der Belt kwamen de rennertjes op de Markt. Miss Anouk en de burgervader deden samen het startschot voor de koppelkoers. Een prachtig samenspel van een loper en een fietser. Wanneer het koppel over de streep kwam, kon het volgende paar het parcours op de Markt vervolgen. Door het schitterende weer bleef de Markt vol staan en bleven de terrassen bezet.

2016_08_22_KTS_maandag-3

Toeschouwer met een rode zonnebril

Wat opviel was dat vele toeschouwers een rode zonnebril op hadden. Speciaal gesponsord door de jubilaris van de tour, Auto Kar BV. Zij doen dit jaar 40 jaar mee. Oprecht een felicitatie waard.

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top