maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Wethouder Esther Prent: “Veel succes en veel plezier”

Beste fietsliefhebbers! 

De Kleine Tour vindt alweer voor de 49ekeer in Steenbergen plaats! Na het NK Wielrennen Jeugd eerder dit jaar, is de gemeente trots dat zij dit enorm leuke fietsspektakel voor kinderen weer in alle kernen van Steenbergen mag verwelkomen. En fietsen is niet alleen leuk, het is ook hartstikke gezond. Bovendien kunnen de deelnemers veel nieuwe mensen ontmoeten. Sporten verbindt! Dat geldt ook voor de mensen die de fietssport een warm hart toedragen, en vooral voor de organisatie van de Kleine Tour en alle toegewijde vrijwilligers; door hun gezamenlijke inspanningen en goede samenwerking zijn zij er opnieuw in geslaagd dit Steenbergse fietsevenement neer te zetten.

  Ik wens iedereen enorm veel succes en vooral heel veel plezier toe, en voor de renners geldt: al win je misschien niet de race, je bent straks toch een ervaring rijker. Op naar een prachtige 49eeditie van de Kleine Tour!

 

Wethouder Esther Prent Bronfoto: Kijkopsteenbergen.nl

Esther Prent

Wethouder Sport, gemeente Steenbergen

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top