maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

42 rennertjes zwaaien af

Na een mooie tijdrit met snelle tijden en een nieuwe leider bij de jongens, staan we vanmorgen weer fris op het sportpark voor de cyclocross. Flink wat obstakels die genomen moeten worden. Meestal erg spectaculair, gezien de vorige edities van de tour.

headervrijdag

Dit is ook de dag dat de 14-jarige afzwaaien. Tijdens deze tour mogen 42 rennestjes (waarvan 5 van Glastuinbouw Steenbergen) vooraan rijden. Hun laatste tour waarbij ze alle aandacht krijgen. Vanaf de 2de rustplaats (Rozenoord, Bergen op Zoom) gaan zij achter de Miss auto op de fiets.

2015_08_21_KTS_73

Misschien zien we ze terug als Miss of als vrijwillig(st)er bij de leukste club van Steenbergen, De Kleine Tour!

 

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top