maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Trilogie Evi Jongenelen en Mathijs de Kok

De winnaars van de 47ste editie van de Kleine Tour zijn dezelfde als de tour van 2014 en 2015. De 12-jarige Evi Jongenelen en de 13-jarige Mathijs de Kok mogen dit jaar dan ook de wisselbekers houden.

Bij de jongens was het minder spannend dan bij de meisjes. Emmelie de Kok (zus van Mathijs) wist met haar 1ste plaats bij de behendigheidsrit net niet de eerste plaats over te nemen van Evi. Mathijs won dit onderdeel van de tour, waardoor hij nog steviger op de eerste plek kwam te staan.

De beren voor de beste ploeg gingen naar Rabobank Zuidwest-Brabant en Sportshop Heshof.

Het etappe rijden, wat dit jaar een belangrijke plaats kreeg werd gewonnen door Vuurwerkland Steenbergen en Madri Install Service.

Volgend jaar is de Kleine Tour een week eerder. Hij zal dan gereden worden op 14 t/m 19 augustus 2017.

We zien jullie dan graag weer terug!

2016_08_27_KTS_Winnaars

Vlnr boven: Emmelie de Kok, Max Romme, Mathijs de Kok, Evi Jongenelen, Brent Jongenelen, Sanne Jongenelen en Miss Anouk Vlnr onder: Diederik Colombijn, Amber de Jong, Sem van Meer, Thomas de Hoog en Fenna vd Kasteele

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top