maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Nieuwe ploeg 48ste Kleine Tour

Tijdens de Miss Verkiezing op zondag 11 juni zal de nieuwe jongens ploeg Glastuinbouw Steenbergen worden gepresenteerd. Zij nemen de plaats in van Kapsalon Havenzicht. Ploegleider Ivo Nagelkerken, die vooraf al had aangeven dat de 48ste Kleine Tour Steenbergen zijn laatste tour zou zijn, gaat de nieuwe ploegleiders, Rob en zijn schoonzus Esther van Duijn inwerken.

Zes bedrijven van de twaalf hebben de handen in één geslagen om de nieuwe ploeg te vormen. Het gaat dan om de volgende Steenbergse glastuinbouwbedrijven; Auberginekwekerij Gebr. van Duijn, Paprikakwekerij 4Evergreen, Tomatenkwekerij, KBB Holland, Paprikakwekerij Quality Care, Tomatenkwekerij Van Adrichem & Tomatenkwekerij Van der Houwen.

Het bestuur, vrijwilligers en alle rennertjes wensen de nieuwe ploeg dan ook een leuke en gezellige week toe.

2017_06_11_KTS_MissVerKiezing

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top