maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Goed voorbereid de tour in

Op donderdag 2 augustus konden de rennertjes een degelijke voorbereiding krijgen van tweevoudig tourwinnares Sanne Jongenelen. In de sportschool Dinami stonden de spinningfietsen al klaar om de deelnemers van de 49ste Kleine Tour in conditie te brengen. Niet dat dat nodig was, maar wat extra kan natuurlijk geen kwaad. Zeker als je de vooruitzichten leest (warm weer). 

In twee sessies werden de rennertjes klaar gestoomd. Sanne merkte wel op dat de jongens, die in de avondsessie wat stiller waren dan de meisjes die al vroeger waren geweest. Toch gingen zij er flink tegen aan. De zweetdruppeltjes waren dan ook snel te zien.

 

 

Enkele jaren geleden werd dit extraatje ook gedaan, toen door Manfred Smout. Wat betreft de organisatie en de kinderen een (opnieuw) geslaagd initiatief.

We bedanken dan ook Dinami en zeker Sanne voor haar inzet!

Meer foto’s…klik dan hier!

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top