maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Veel belangstelling voor de tour

Gisteravond was het al te merken. Het weer was niet best, maar er stonden heel wat toeschouwers aan de kant om de rennertjes aan te moedigen. Vanmorgen was dat niet anders. De deelnemers gingen als een speer over het parcours aan de Acacialaan. De een wat sneller dan de ander, maar met veel overgave.

2015_08_18_1177

Rond 11 uur ging de eerste echte etappe richting het Vlaamse land van start met natuurlijk een rust periode in Essen. Van te voren was er al aangekondigd dat je er snel bij moest zijn, want het kan wel eens druk worden. Dit was dan ook het geval. Het was goed kijken om een vrije tafel te bemachtigen. De omeletten, pannekoeken en wafels met ijs gingen over de toonbanken, terwijl de kinderen buiten speelden. Opnieuw aan belangstelling geen gebrek.

2015_08_18_Dinsdagmiddag_01

Vanavond om 19:30 uur de prijsuitreiking op de Markt. Wedden dat het weer zo druk wordt?

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top