maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Een natte start op de vrijdag

De weersverwachtingen waren al niet al te gunstig. Halverwege de cyclocross kwam de voorspelde regenbui uit de hemel. Het was dus uitkijken geblazen.

De de dames van de EHBO hadden het betrekkelijk rustig. Toch moest er nog gehecht worden. De muis van de ploeg van Brasserie Puur had een snee in zijn zijde en moest ter plekke op het veld gehecht worden. Een knap chirurgisch staaltje van onze Toos.

Sommige hadden al niet geslapen. Bewoners van SDW Aan de Zuidwal mochten vandaag meerijden met de motorrijders met zijspan. Zelfs een familielid van de oprichter Rini Free reed mee, Jantje Vree. Zichtbaar genietend zat hij samen met begeleider Soraya in de mooiste zijspan van heel de karavaan, “Eye of the tiger” 

 

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top