maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Familie onderonsje op het erepodium

Het was “ons kent ons” op het erepodium dinsdagavond. De familie De Kok en Jongenelen kunnen de champagne flessen openen. De zussen Evi en Sanne mochten resp. de gele en de witte trui om hun nek hangen en broer Mathijs (gele trui) zag zijn zus Emmelie naast hem komen staan na het behalen van de derde plaats in de sprint. Dat wordt een latertje (of niet).

2015_08_18_Dinsdagavond_13

Gefeest wordt er ook bij de ploegen van Rabobank en Sportshop Heshof. Zij ontvingen een lekkere taart.

Het feest voor Luuk Zoetekouw was er een met een dubbel gevoel. Hij viel tijdens de etappe flink waaraan hij enkele verwondingen aan de knie aan overhield. Hij mag dan ook woensdag met de zwarte trui rijden.

2015_08_18_Dinsdagavond_09

Morgen belooft het een mooie dag te worden. De karavaan gaat na de behendigheidsrit op de Oudlandsestraat richting Willemstad en zal de rustplaatsen in Helwijk en Stampersgat aandoen. Benieuwd of morgen nog steeds dezelfde gezichten te zien zijn op het podium. Want de kegeltjes (ballen en wip) brengen soms heel wat in beweging.

 

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top