maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Inschrijving 52e Kleine Tour Steenbergen

Het is al weer even geleden dat de 51e Kleine Tour gereden is. En dat is goed nieuws, want dat betekent dat de 52e Tour ook al weer in aantocht is. Met de versoepelingen die recent zijn ingegaan met betrekking tot corona, ziet het er gelukkig naar uit dat we komende zomer weer een Kleine Tour kunnen rijden zoals we gewend zijn. Met alle activiteiten en met publiek. Daar gaan we in ieder geval wel vanuit!

De Kleine Tour zal dit jaar verreden worden van maandag 22 augustus tot en met zaterdag 27 augustus. Voordat het zo ver is, zijn er nog 2 andere belangrijke evenementen. 

Zo zal op woensdag 9 maart de inschrijving plaatsvinden voor nieuwe renners en op zondag 22 mei zal de Missverkiezing gehouden worden op het sportpark aan de Seringenlaan. Schrijf deze data dus alvast in je agenda. 

Inschrijving

De inschrijving zal 9 maart plaatsvinden in ’t Wapen van Steenbergen, Kaaistraat 12. Tussen 18.30 uur en 19.30uur kunnen de kinderen, samen met een ouder/verzorger, langskomen om zich in te schrijven. 

Om in te kunnen schrijven moet je aan 2 criteria voldoen: 

– Je moet woonachtig zijn in de gemeente Steenbergen, dus in Steenbergen, Kruisland, Welberg, Nieuw-Vossemeer, Dinteloord en de Heen.

– Jongens en meisjes mogen op 22 augustus 2022 niet jonger zijn dan 8 jaar en op 27 augustus 2022 niet ouder dan 14  jaar, 

Jongens en meiden die op 22 augustus jonger zijn dan 8, kunnen niet worden ingeschreven om alvast op de reservelijst geplaatst te worden. Plaatsing op de reservelijst is pas mogelijk indien aan bovenstaande criteria wordt voldaan. 

Het inschrijfgeld bedraagt €16,– voor de complete week en hoeft bij inschrijving nog niet te worden voldaan. Pas nadat het rennertje ingedeeld is, zal er een betalingsverzoek komen. 

Voor meer informatie over de inschrijving kan contact worden opgenomen worden met 

René Baarendse, Tel 06 23390296.

De rennertjes die vorig jaar mee gefietst hebben zijn ook dit jaar weer persoonlijk benaderd door hun ploegleid(st)er. Hebben ze te kennen gegeven dat ze weer mee willen doen, dan zijn deze rennertjes officieel ingeschreven. De kinderen die vorig jaar op de reservelijst stonden zijn reeds persoonlijk benaderd door het bestuur, met het verzoek of ze nog steeds mee willen doen. 

Het streven is om voor Pasen aan iedereen te laten weten of je mee kan doen en in welke ploeg je ingedeeld bent. Als we meer inschrijvingen hebben dan we kunnen plaatsen, kunnen renners op de wachtlijst geplaatst worden. 

Tags:

Gerelateerde berichten

Uitslag Loterij 2023

Uitslag van de Kleine Tour loterij 2023 Lotnummers: 1. 7636 2. 6281 3. 3389...

Uitslag loterij 2022

Uitslag van de Kleine Tour loterij 2022 Lotnummers: 1. 0251 2. 7511 3. 2771...

Uitslag loterij 2021

Hier volgen de winnende loten van de Kleine Tour Loterij: 7101 3168 8900 8108...

Comments are currently closed.

Top