maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

51e Kleine Tour uitgesteld naar 2021

Ook wij hebben kennis genomen van de nieuwe en verlengde maatregelen met betrekking tot de corona crisis waar we nu met zijn allen mee te maken hebben. Iets waar we voor vreesden, maar toch nog hoopten dat het niet zo zou zijn, is nu toch werkelijkheid. In verband met de huidige situatie en het verbod op evenementen tot 1 september kan de aankomende Kleine Tour van 10 t/m 15 augustus helaas niet door gaan!

Dat is ontzettend jammer, maar natuurlijk wel heel begrijpelijk. Heel graag hadden we er met de rennertjes, ouders en andere belangstellenden in augustus een leuke week van gemaakt. Zeker gezien de beperkingen waar we allemaal nu, en de komende tijd, nog mee te maken hebben is een Kleine Tour een week om naar toe te leven.

Helaas mag het niet zo zijn en moeten we, met pijn in ons Kleine Tour- hart, de 51e Kleine Tour Steenbergen uitstellen naar 2021. Een evenement als de Kleine Tour is een echt zomerevenement. Omdat alle activiteiten buiten plaats vinden is de buitentemperatuur, net als de overige weersomstandigheden belangrijk. Een eventuele uitstel naar een later moment in het jaar, waarbij de eerste mogelijkheid de herfstvakantie zou zijn, geeft op dit vlak te veel onzekerheid. Daarnaast is de onzekerheid of evenementen na 1 september weer wel mogelijk zijn ook nog heel groot.

We hebben dan ook besloten om de 51e Kleine Tour Steenbergen uit te stellen naar 23 t/m 28 augustus 2021.

De komende zomer zal een stille zomer worden, zonder de kenmerkende geluiden die bij de Tour horen. Helaas, maar we verzekeren dat we met net zo veel inzet en ambitie door zullen gaan om van de 51e Kleine Tour in 2021 weer een daverende week te maken.

Mede namens de sponsors, ploegleiders en medewerkers wensen wij iedereen vooral heel veel gezondheid toe.

Tags:

Gerelateerde berichten

Uitslag Loterij 2023

Uitslag van de Kleine Tour loterij 2023 Lotnummers: 1. 7636 2. 6281 3. 3389...

Uitslag loterij 2022

Uitslag van de Kleine Tour loterij 2022 Lotnummers: 1. 0251 2. 7511 3. 2771...

Uitslag loterij 2021

Hier volgen de winnende loten van de Kleine Tour Loterij: 7101 3168 8900 8108...

Comments are currently closed.

Top