maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Zeer geslaagde spelletjesmiddag

Vanmiddag hebben bijna alle deelnemers een onwijs leuke middag beleefd op het sportpark in Steenbergen. Helaas zonder supporters maar zeker niet ongezellig. Iedereen kon bij aankomst zijn handen desinfecteren.

Toen iedereen gearriveerd was op het zonovergoten terrein van S.V. Diomedon, heette onze nieuwe voorzitter Coen Embregts iedereen van harte welkom. Coen melde dat het voor Leys B.V. jammer genoeg de laatste keer was dat zij meedoen als ploeg. Ook feliciteert hij alle rennertjes die afgelopen week jarig zijn geweest. Na het doornemen van de regels was het woord aan Burgemeester van den Belt. De burgemeester kwam zijn belofte na om op elke zaterdag van De Kleine Tour aanwezig te zijn. Tevens trakteerde burgemeester van den Belt iedereen in de pauze op een ijsje van de burgemeester.

Vervolgens gaf chef jury René Baarendse het startsein voor de spelletjesmiddag. De spelonderdelen bestonden uit een Escaperoom, Mega water rodelbaan, Waterslagbal, Sponzen gooien, Waterkakrace, 4 op 1 rij, Koppelkoers, Kegeltjesrijden en een dubbele kantelbaan.

Door het warme weer en de kletsnatte spelonderdelen liepen bijna alle kinderen in een mum van tijd in hun zwemkleding. Tijdens de pauze werd iedereen getrakteerd op het ijsje van de burgemeester.

Nadat alle spelletjes waren doorlopen volgde de prijsuitreiking. Iedereen kreeg van het bestuur een snoepzak mee naar huis omdat er natuurlijk geen verliezers zijn.

Uitslag bij de jongens: 10 Café-zaal Bij Moeders, 9 Jolanda’s Pedicure Salon, 8 Van Gils Autoschade B.V., Gedeelde 6e plaats Glastuinbouw Steenbergen en Rabobank Zuidwest-Brabant, 5 Grond en Transportbedrijf A. van Tilburg, 4 Heijmans Uitzendorganisatie B.V., 3 Vuurwerkland Steenbergen, 2 Fujifilm Imaging Products & Solutions B.V., 1 Boekhandel Vermeulen

Uitslag bij de meisjes: 8 Auto Kar B.V., 7 Brasserie Puur, Gedeelde 5e plaats Verbeek Boomkwekerijen en Leys B.V.,4 Madri Install Service B.V., 3 Jumbo Supermarkt Steenbergen, 2 Kluswijs Steenbergen, 1 Verkaart Bouwbedrijf B.V.

Tags:

Gerelateerde berichten

Uitslag Loterij 2023

Uitslag van de Kleine Tour loterij 2023 Lotnummers: 1. 7636 2. 6281 3. 3389...

Uitslag loterij 2022

Uitslag van de Kleine Tour loterij 2022 Lotnummers: 1. 0251 2. 7511 3. 2771...

Uitslag loterij 2021

Hier volgen de winnende loten van de Kleine Tour Loterij: 7101 3168 8900 8108...

Comments are currently closed.

Top