maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Sport en Spel

Beste renners, ploegleiders, medewerkers, sponsors, ouders en Kleine Tour liefhebbers,

Wat zal het komende week een rare week worden. Geen Kleine Tour die Steenbergen een week lang op zijn kop zet. Geen karavaan die door West-Brabant, Zeeland en (een stukje) België trekt. Geen sprint in de Van Gaverenlaan. Geen kegels die wel of net niet vallen en de bijhorende oeh’s en aah’s vanuit het publiek als het spannend is. Geen altijd gezellige, maar ook spannende tijdrit in het centrum en geen gesleur met je fiets over de banden of de cavaletti’s op het sportpark.

Ook de kenmerkende tourgeluiden vanuit de ploegleidersbussen en vanuit onze eigen geluidswagen zullen dit jaar ontbreken. Maar vooral waar het allemaal om draait, het plezier met elkaar en de gezelligheid onderling, zullen echt gemist worden.

Echter we gaan deze week natuurlijk niet helemaal geruisloos voorbij laten gaan. Er is een puzzeltocht gemaakt welke de renners met familie of vrienden/vriendinnen kunnen gaan rijden. En a.s. zaterdag sluiten we deze rare week toch af met iets leuks: een sport en spel middag op het sportpark. Alleen voor de renners, ZONDER publiek. Hierover later meer info.

Maar we zijn ook heel benieuwd naar wat jullie deze week zelf gaan doen. Gaan jullie, ondanks de hitte, toch zelf nog een etappe fietsen, of kegeltjes rijden op een eigen parcours? We zijn heel benieuwd naar jullie verhalen en foto’s als jullie deze week iets gaan doen wat met de Kleine Tour te maken heeft. Stuur deze foto’s ook vooral naar ons toe via een PB of als reactie op één van onze berichten zodat we ze kunnen delen en we het Kleine Tour gevoel deze week toch een beetje rond kunnen laten gaan.
Let op: doe alles wel veilig en binnen de RIVM richtlijnen, zodat we allemaal gezond blijven.

Het is natuurlijk heel jammer dat het niet door kan gaan, maar we begrijpen en weten allemaal waarom het zo is. We hopen dat we weer snel uit kunnen kijken naar een betere tijd, waarin ook evenementen weer op een veilige manier mogelijk zijn.

We hebben veel zin en ambitie om volgend jaar weer een Kleine Tour te organiseren zoals jullie van ons gewend zijn. Laten we er alles aan doen om dat mogelijk te maken.

Bestuur Kleine Tour Steenbergen.

Tags:

Gerelateerde berichten

Uitslag Loterij 2023

Uitslag van de Kleine Tour loterij 2023 Lotnummers: 1. 7636 2. 6281 3. 3389...

Uitslag loterij 2022

Uitslag van de Kleine Tour loterij 2022 Lotnummers: 1. 0251 2. 7511 3. 2771...

Uitslag loterij 2021

Hier volgen de winnende loten van de Kleine Tour Loterij: 7101 3168 8900 8108...

Comments are currently closed.

Top