maandag 22 t/m zaterdag 27 augustus 2022 (52ste editie)

“Eerste truien en zijn uitgereikt”

Het feest is begonnen, onder een stralende zon straalden ook de deelnemers van de 51-ste Kleine Tour. De weersverwachting voor de komende week zijn dan ook gunstig. Nadat eerst voorzitter Coen Embregts en kersverse Miss Evy de rennertjes te woord stonden bij “‘t Cromwiel” werden de rugnummers uitgedeeld en opgespeld.


Snel de fiets op, want op het programma stond de Whatsapp puzzelrit met allerlei leuke opdrachten zoals veel foto’s maken, schiettent, darten, Dannëlle en Anita versieren, ijsjes eten, pingpong balletjes twerken. Het was even snel eten, want om 18:45 uur werd er gestart met de rondrit door Steenbergen.

Onder toeziend oog van wethouder Esther Prent werden de ploegen voor gesteld. Zij gaf het startschot voor de koppelkoers met een ferme druk op de toeter. Aansluitend was de prijsuitreiking bij ‘t Cromwiel.

De uitslagen van maandag kunt u hier vinden. Alle foto’s worden zo snel mogelijk geplaatst.

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top