maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Inschrijven Meisjes verlengd….

Op dit moment hebben we ook bij de meisjes voldoende inschrijvingen. Iedereen die zich nu inschrijft zal op de wachtlijst komen te staan. Als er nog meisjes uitvallen voor de komende tour, zal een renner van de wachtlijst haar plek alsnog innemen. Meisjes die nu nog inschrijven en dus op de wachtlijst komen te staan zullen volgend jaar ook voorrang krijgen bij de indeling. 

Doordat we dit jaar wat meer afmeldingen gehad hebben van renners om mee te doen aan de Kleine Tour hebben we ook meer plaatsen in te vullen. Als eerste zijn de renners welke na vorig jaar op de wachtlijst stonden, en aan ons aangegeven hebben alsnog mee te willen doen, ingedeeld. Daarna zijn alle nieuwe inschrijvingen van oud naar jong verdeeld over de ploegen.

Bij de jongens zal dit wederom resulteren in een wachtlijst/reservelijst omdat we helaas niet iedereen in kunnen delen. Ook bij de meisjes hebben we altijd met een wachtlijst/reservelijst moeten werken, maar doordat er dit jaar minder meisjes dan anders zich ingeschreven hebben, is deze wachtlijst helemaal weggewerkt en komen we nog steeds een aantal meisjes te kort.

Minimale leeftijd jongens en meisjes wordt gelijk gesteld.

Tot op heden was er altijd een verschil tussen de minimale leeftijd waarop jongens en meisjes deel konden nemen. Dit verschil was mede ingegeven doordat er bij de meisjes ook altijd al een behoorlijke wachtlijst was. Omdat deze wachtlijst er nu niet meer is, hebben we als organisatie besloten om deze leeftijdsgrens gelijk te stellen aan de jongens. Meisjes kunnen zich dus voortaan ook inschrijving vanaf 8 jaar. Inschrijven kan via www.kleinetour.nl/inschrijvingen.

Criteria om in te schrijven voor de Kleine Tour 2021 zijn:

– Woonachtig zijn in de gemeente Steenbergen, dus in Steenbergen, Kruisland, Welberg, Nieuw-Vossemeer, Dinteloord en de Heen.

– Meisjes mogen op 23 augustus 2021 niet jonger zijn dan 8 jaar en op 28 augustus 2021 niet ouder dan 14 jaar,

Meisjes die op 23 augustus jonger zijn dan 8, kunnen niet worden ingeschreven om alvast op de reservelijst geplaatst te worden. Plaatsing op de reservelijst is pas mogelijk indien aan bovenstaande criteria wordt voldaan.

Het inschrijfgeld bedraagt €16,– voor de complete week en hoeft bij inschrijving nog niet te worden voldaan. Pas nadat het rennertje ingedeeld is, zal er een betalingsverzoek komen.

Voor meer informatie over de inschrijving kan contact worden opgenomen worden met

René Baarendse, Tel 06 23390296.

Tags:

Gerelateerde berichten

Uitslag Loterij 2023

Uitslag van de Kleine Tour loterij 2023 Lotnummers: 1. 7636 2. 6281 3. 3389...

Uitslag loterij 2022

Uitslag van de Kleine Tour loterij 2022 Lotnummers: 1. 0251 2. 7511 3. 2771...

Uitslag loterij 2021

Hier volgen de winnende loten van de Kleine Tour Loterij: 7101 3168 8900 8108...

Comments are currently closed.

Top