maandag 22 t/m zaterdag 27 augustus 2022 (52ste editie)

Miss Kleine Tour 2015……….Amanda Quintus

Tijdens de Miss verkiezing op zondag 7 juni werd de 15-jarige Amanda Quintus als Miss Kleine Tour 2015 gekozen. Amanda, die 6 jaar bij de ploeg van Leijs heeft gereden, kreeg de wisselbeker, een bos bloemen en de sjerp overhandigd door Eryka Romkes, die vorig jaar de taak had om de rennertjes te begeleiden tijdens de tour.
Het was een prachtige dag met een heerlijk zonnetje. Het enthousiasme was groots.

Voorzitter Wim Roovers bedankte dan ook iedereen voor hun inzet. “Want door de oliebollenverkoop en de Jumbo en Rabo acties was het mogelijk om nieuwe spellen aan het geheel toe te voegen”, was zijn aanvulling

klik hier voor de foto’s van de miss verkiezing 2015

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top