maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Inschrijving 51e Kleine Tour Steenbergen

Nadat de Kleine Tour vorig jaar helaas niet door heeft kunnen gaan, hopen we de 51e editie dit jaar alsnog te kunnen rijden. Het is op dit moment nog onzeker wat er straks in de zomer wel en niet kan. Toch zijn wij volop aan de slag met de organisatie van de Kleine Tour, zodat als het weer mogelijk is, we er klaar voor zijn. Daarnaast bekijken we ook mogelijke alternatieven als het i.v.m. de dan geldende richtlijnen wederom niet mogelijk is om een ‘normale’ Kleine Tour te organiseren.

Nog heel wat onzekerheid dus wat betreft of, en hoe, de Kleine Tour door kan gaan. De fietsweek staat in ieder geval gepland van maandag 23 augustus tot en met zaterdag 28 augustus. Het is ook nog niet mogelijk om op dit moment iets te zeggen over wanneer en hoe we dan de missverkiezing kunnen houden. We hopen daar binnenkort echt meer over te kunnen vertellen.

Wat al wel vast staat is dat we de inschrijving weer gaan openen. Normaal gesproken werd de inschrijving op één avond op een locatie gehouden, echter door de huidige richtlijnen is dat nu niet mogelijk. Vandaar dat we voor dit jaar gekozen hebben voor een digitale inschrijving via onze website: https://www.kleinetour.nl/inschrijvingen/

De inschrijving zal geopend worden op donderdag 1 april en zal duren tot en met woensdag 14 april. Nadat de inschrijfmogelijkheid weer gesloten is zullen we de renners in gaan delen over de verschillende ploegen, zodat de plaatsen van de uitgestroomde 14 jarigen weer opgevuld kunnen worden. Indeling van nieuwe renners gaat NIET op volgorde van inschrijving, maar op leeftijd van oud naar jong, waarbij we eerst de kinderen die vorig jaar op de wachtlijst stonden ingedeeld worden.

De rennertjes die vorig jaar mee gefietst hebben zijn ook dit jaar weer persoonlijk benaderd door hun ploegleid(st)er. Hebben ze te kennen gegeven dat ze weer mee willen doen, dan zijn deze rennertjes officieel ingeschreven. De kinderen die vorig jaar op de reservelijst stonden zijn reeds persoonlijk benaderd door het bestuur, met het verzoek of ze nog steeds mee willen doen.

Criteria om in te schrijven voor de Kleine Tour 2021 zijn:

  • Woonachtig zijn in de gemeente Steenbergen, dus in Steenbergen, Kruisland, Welberg, Nieuw-Vossemeer, Dinteloord en de Heen.
  • Jongens mogen op 23 augustus 2021 niet jonger zijn dan 8 jaar en op 28 augustus 2021 niet ouder dan 14 jaar,
  • Meisjes mogen op 23 augustus 2021 niet jonger zijn dan 9 jaar en op 28 augustus 2021 niet ouder dan 14 jaar,

Jongens en meiden die op 23 augustus jonger zijn dan resp. 8 en 9 jaar, kunnen niet worden ingeschreven om alvast op de reservelijst geplaatst te worden. Plaatsing op de reservelijst is pas mogelijk indien aan bovenstaande criteria wordt voldaan.

Het inschrijfgeld bedraagt €16,– voor de complete week en hoeft bij inschrijving nog niet te worden voldaan. Pas nadat het rennertje ingedeeld is, zal er een betalingsverzoek komen.
Voor meer informatie over de inschrijving kan contact worden opgenomen worden met
René Baarendse, Tel 06 23390296.

Tags:

Gerelateerde berichten

Uitslag Loterij 2023

Uitslag van de Kleine Tour loterij 2023 Lotnummers: 1. 7636 2. 6281 3. 3389...

Uitslag loterij 2022

Uitslag van de Kleine Tour loterij 2022 Lotnummers: 1. 0251 2. 7511 3. 2771...

Uitslag loterij 2021

Hier volgen de winnende loten van de Kleine Tour Loterij: 7101 3168 8900 8108...

Comments are currently closed.

Top