maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

nog 1 nachtje slapen…

Beste rennertjes, we gaan een leuke Kleine Tour week tegemoet !!

Ja, alweer voor het 46e jaar. Deze keer geen feestweek maar wel een week vol met wedstrijdspanning en hartstikke mooie etappes door West Brabant, Zeeland en België. Natuurlijk hopen we op lekker zonnig weer, maar mocht het harder gaan waaien of gaan regenen dan weet ik zeker dat jullie humeur er toch niet op achteruit zal gaan.

W. RooversUiteraard zijn er de individuele prijzen te verdienen met de sprint, de tijdrit, de cyclocross en natuurlijk die behendigheidsritten langs kegels, ballen en wip. Dus met z’n allen strijden voor de gele, witte en blauwe trui (die zwarte vergeet ik maar even), maar de mooiste prijs is toch wel het ploegenklassement want we willen toch allemaal tijdens de prijsuitreiking met je ploeg die mooie beer en het schild op het podium op komen halen?

Ook willen we het etappe-rijden nog spannender en belangrijker gaan maken. En hier hebben we mooie prijzen voor. Hoe beter en mooier jullie rijden, hoe veiliger dit zal zijn. Dat zal ook het motto worden in deze Kleine Tour: “gezelligheid en veiligheid”. We hebben allemaal gehoord dat er geen motoragent zal zijn aan het begin van de karavaan tijdens de etappes, maar de politie gaat wel zorgen dat we veilig langs de drukke kruispunten en wegen kunnen rijden.

 

En dan onze Miss Kleine Tour 2015: tijdens de Miss Kleine Tour verkiezing hebben jullie een nieuwe Miss gekozen. Dit jaar mag Miss Amanda de sjerp dragen, de handtekeningen zetten, jullie aanmoedigen, kussen geven en uiteraard de prijzen en truien uitreiken. Ik weet zeker dat ze erg haar best gaat doen en dus een prachtige Miss zal zijn.

Er zijn dit jaar geen nieuwe ploegen, dus dezelfde als vorige jaar, maar we kunnen wel ongeveer 40 nieuwe rennertjes begroeten. Natuurlijk gaan we met zijn allen zorgen dat ook zij een fantastische tour week zullen hebben.

We starten maandagmiddag met de uitreiking van rugnummers en reglementen in De Joosse en dan hebben we een vol programma (verderop in het boekje vind je het programmaoverzicht) tot en met zaterdag als we op de markt afsluiten met de grote prijsuitreiking.

Ik wil jullie een fantastische Kleine Tour Steenbergen 2015 toewensen. Uiteraard ook aan alle ploegleiders, sponsors, vrijwilligers, familie, bekenden… want de Kleine Tour is van iedereen.

 

Wim Roovers

Gerelateerde berichten

Uitslag Loterij 2023

Uitslag van de Kleine Tour loterij 2023 Lotnummers: 1. 7636 2. 6281 3. 3389...

Uitslag loterij 2022

Uitslag van de Kleine Tour loterij 2022 Lotnummers: 1. 0251 2. 7511 3. 2771...

Uitslag loterij 2021

Hier volgen de winnende loten van de Kleine Tour Loterij: 7101 3168 8900 8108...

Comments are currently closed.

Top