maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Jaarlijkse Oliebollenverkoop Kleine Tour

Ook dit jaar zal de Kleine Tour Steenbergen, net voor het sluiten van het jaar, haar jaarlijkse oliebollenverkoop houden. In verband met de nu geldende richtlijnen van het RIVM zal de actie dit jaar wel anders lopen dan dat we gewend waren. Een deur-aan-deur verkoop is nu helaas niet mogelijk, maar we zorgen ervoor dat u dit jaar toch kunt genieten van een heerlijke Kleine Tour oliebol. De oliebollenverkoop is aanstaande donderdag 30 december.

De renners zijn de afgelopen dagen op pad geweest om zo veel mogelijk zakken oliebollen op bestelling te verkopen. Aanstaande donderdag 30 december halen de renners het aantal door hem/haar verkochte zakken bij ons verdeelpunt op de Markt op en brengen deze persoonlijk rond. We gaan dit jaar dus niet met groepen door de straten.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om bij een renner een lekkere zak oliebollen te bestellen, dan is er ook nog mogelijkheid om deze rechtstreeks te bestellen via het digitale bestelformulier: https://forms.gle/DCbnkjRupZeYkkF17

De oliebollen kosten EUR 5,00 per zak. En in een zak zitten of 6 “normale” oliebollen of 6 met krenten. De oliebollen kunnen vervolgens opgehaald worden in onze kraam bij ’t Bakhuys, op de Markt in Steenbergen. Bakhuys zal dit jaar de “oliebollenproductie” op zich nemen. Het is naast afhalen ook mogelijk om de oliebollen thuis te laten brengen. Dit kan alleen in de kernen Steenbergen, Welberg of De Heen. Bestellen kan tot 30 december 13.00 uur.

De opbrengst van de oliebollen actie is bestemd voor activiteiten voor de rennertjes tijdens de Miss Kleine Tour verkiezing en natuurlijk de aankomende 52e Kleine Tour week. Mede met de opbrengst van de oliebollenactie kunnen we een mooie week organiseren voor 216 kinderen uit de gemeente Steenbergen.

Tags:

Gerelateerde berichten

Uitslag Loterij 2023

Uitslag van de Kleine Tour loterij 2023 Lotnummers: 1. 7636 2. 6281 3. 3389...

Uitslag loterij 2022

Uitslag van de Kleine Tour loterij 2022 Lotnummers: 1. 0251 2. 7511 3. 2771...

Uitslag loterij 2021

Hier volgen de winnende loten van de Kleine Tour Loterij: 7101 3168 8900 8108...

Comments are currently closed.

Top