maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus 2024 (54ste editie)

Sport- en Spel middag op 6 juni

Kleine Tour Steenbergen op zoek naar miss-kandidaten voor 51e KIeine Tour.

Vooruitlopend op de komende zomer waar we hopelijk weer als vanouds een Kleine Tour kunnen beleven zal op zondag 6 juni weer de sport- en spelmiddag plaatsvinden op het sportpark aan de Seringenlaan in Steenbergen. Tijdens deze middag kunnen de renners ook de Miss Kleine Tour kiezen. In verband met de nu nog geldende richtlijnen zal deze middag wel zonder publiek plaatsvinden.

Stichting Kleine Tour Steenbergen is volop bezig met de organisatie van de 51e Kleine Tour, welke plaats moet vinden van 23 t/m 28 augustus. Omdat we nog niet weten wat er tegen die tijd allemaal mogelijk is, zijn we naast de normale tour ook druk doende met eventuele alternatieve programma onderdelen. Ons streven is om in ieder geval een leuke week te organiseren voor de renners.

Voor deze week zoeken we ook weer een Miss Kleine Tour. Daarom zijn we op zoek naar miss-kandidaten die het leuk zouden vinden om tijdens de tourweek de rol van Miss Kleine Tour op zich te nemen. De verkiezing van de Miss zal plaatsvinden tijdens de sport- en spelmiddag op 6 juni.

De miss zal een prominente rol vervullen gedurende de week bij de verschillende programma onderdelen, zoals het aanmoedigen van de rennertjes, rijden in een cabrio tijdens het etappe rijden, uitdelen van veel handtekeningen en foto’s en het uitreiken van de prijzen.   Meisjes in de leeftijd van 14 tot en met 16 jaar die dit leuk vinden, kunnen zich vanaf nu aanmelden via info@kleinetour.nl. Omdat we vorig jaar geen miss hadden, hebben we voor dit jaar de leeftijd verhoogd naar 16 jaar. Hierdoor kunnen meiden die vorig jaar al miss hadden willen worden alsnog meedoen. Inschrijven is mogelijk tot en met 1 juni. Voor vragen of informatie kan er contact op genomen worden met Anouk Heeren-Baarendse via 06-30861845.

Tags:

Gerelateerde berichten

Uitslag Loterij 2023

Uitslag van de Kleine Tour loterij 2023 Lotnummers: 1. 7636 2. 6281 3. 3389...

Uitslag loterij 2022

Uitslag van de Kleine Tour loterij 2022 Lotnummers: 1. 0251 2. 7511 3. 2771...

Uitslag loterij 2021

Hier volgen de winnende loten van de Kleine Tour Loterij: 7101 3168 8900 8108...

Comments are currently closed.

Top