maandag 14 t/m zaterdag 19 augustus 2023 (53ste editie)

Steenbergen maakt zich op voor een prachtige fietsweek. “La Vuelta Holanda” en “De Kleine Tour”.

Met de start van de Vuelta 2022 op vrijdag in Utrecht en op zaterdag verschillende fantastische evenementen in het centrum van Steenbergen met een Dikke bandenrace voor de schoolkinderen van 5 t/m 14 jaar (waaronder zeker deelnemers van de Kleine Tour) en een Dernyrace met prominenten renners uit de regio. Op zondag is er op de carpoolplaats nabij de watertoren een echte Spaanse markt met tapas en Spaanse wijn. Voor de kinderen luchtkussen een rodeostier en een pumptrack.

Als klap op de vuurpijl maandag de start van de 52ste Kleine Tour is het wielerfeest compleet. In het centrum zijn de banieren op de markt weer in het teken van de Kleine Tour geplaatst ook zijn er op de markt Spaanse vlaggetjes opgehangen. In mijn rondgang in het centrum zag ik zelfs bij “Binderij Bloemwegen” prachtige handgemaakte bordjes in de etalage staan.

Kom dus allemaal genieten van de sportieve wedstrijden.

Tags:

Gerelateerde berichten

Comments are currently closed.

Top