maandag 6 t/m zaterdag 11 augustus 2018

Tour miss Eva

 

,

Miss Eva

Hey  rennertjes,

Ik ben Eva Heshof, 15 jaar oud en zit op het Rijks in Bergen op Zoom, in september start ik in Havo 4. In mijn vrije tijd doe ik aan fitness. Ook kun je me tegen komen bij de Jumbo supermarkt of bij restaurant Beneden Sas, waar ik een baantje heb. Verder vind ik het erg leuk om op te passen.

Als klein meisje was ik al van de partij bij de Kleine Tour. Dit om mijn broer Stijn, mijn zus Lotte en andere bekenden aan te moedigen. Omdat mijn broer en zus  meereden met de Kleine Tour, stond ik natuurlijk te popelen om zelf ook mee te mogen doen. Na het inschrijven kon ik niet wachten om de brief te krijgen, waarin stond of ik ook mocht starten. En jawel, ik was ingedeeld bij de ploeg van de Formido, waar ik het 6 jaar lang super naar mijn zin heb gehad. Twee jaar later mocht ook mijn zusje Marit meedoen. En ook mijn broertje Dirk doet inmiddels mee aan de Kleine Tour.

Voor de start van de Kleine Tour oefenden we wel eens samen met mijn neefjes en nichtjes. Ik vond de kegels altijd heel erg moeilijk, maar ik nam steeds een voorbeeld aan mijn nichtje Floor, zij ging altijd razendsnel en meestal foutloos door de kegels heen. Het lukte mij steeds beter en vorig jaar stond ik zelfs op het podium en behaalde ik een mooie tweede plaats bij de behendigheidsrit.
Wat een super mooie afsluiting, dacht ik…

Tot de dag van de Missverkiezing….. en ik gekozen werd als Miss Kleine Tour 2017!!! Ik ben natuurlijk super trots op deze titel.

Samen gaan we er een fantastische week van maken en ervoor zorgen dat de 48e Kleine Tour er één wordt om nooit te vergeten!
Ik ben jullie super dankbaar dat ik mijn Kleine Tour op deze manier mag afsluiten en heb er heel veel zin in!

X Miss Eva X

MissEva_handtekening

 

Top